Direct naar de inhoud van deze pagina

Klussen en tuin

Zoek je een vrijwilliger die kan helpen met klussen of in de tuin? Dat kan op Overbetuwevoorelkaar!

Een huis en tuin onderhouden is vaak een hele klus. Als je daar hulp bij nodig hebt, bijvoorbeeld door fysieke problemen of ouderdom, dan kun je via Overbetuwevoorelkaar een vrijwilliger zoeken die kan helpen met het ophangen van dat schilderij, het aansluiten van een printer of het snoeien van de heg. Dat kan eenmalige hulp zijn zoals het opruimen van een zolder of iemand die regelmatig helpt met het onderhouden van de tuin.

Hulp bij klussen en tuin in Overbetuwe

Hoe vind ik de hulp die ik nodig heb?

Heb je hulp nodig met klussen in de tuin of in en om het huis? Plaats dan een vraag en laat buren en andere vrijwilligers weten waarmee ze je kunnen helpen. Bijvoorbeeld: Tuinman of - vrouw gezocht!Ook kun je zelf in het aanbod kijken van mensen die handig zijn in de tuin of zich aanbieden voor klusjes. Misschien staat er al klusser, tuinman of -vrouw uit de buurt bij? Je kunt hem of haar dan een berichtje sturen om uit te leggen wat voor hulp je nodig hebt.

Lukt het plaatsen van een vraag niet? Vraag dan iemand om te helpen of neem contact op met Overbetuwevoorelkaar.

Meer info over hulp vragen via Overbetuwevoorelkaar

Overbetuwevoorelkaar brengt particuliere of organisaties met een vraag en vrijwilligers bij elkaar. In heel de gemeente Overbetuwe, dus ook in Zetten, Andelst, Heteren of Oosterhout. Bij ons ben je aan het goede adres voor het vinden van hulp met het leegmaken van de goten, het installeren van elektrische apparaten of hulp bij de grote schoonmaak bijvoorbeeld. Mensen met groene vingers kunnen hulp bieden bij het voorjaarsklaar maken van de tuin waar anderen misschien wekelijks even een boodschap met U willen doen. Veel mensen zijn bereid iemand anders te helpen en dat kan al eenvoudig door een keer een kast in elkaar te schroeven!