boodschappen

Zoek je een vrijwilliger die kan helpen met boodschappen doen? Dat kan op Overbetuwevoorelkaar!

Het is mogelijk om boodschappen te bestellen en te laten bezorgen maar soms wil je gewoon even zelf met je boodschappenlijstje naar de Jumbo, Aldi, Lidl of de Albert Heijn. Via Overbetuwevoorelkaar is het mogelijk een vrijwilliger te vinden, die bijvoorbeeld kan helpen met tassen dragen als U dat zelf niet meer kunt. Of de rolstoel te duwen zodat je zelf weer eens naar de winkels kunt, met misschien wel een gezamenlijk kop koffie of thee.

Hoe vind ik de hulp die ik nodig heb?

Heb je hulp nodig bij het boodschappen doen? Plaats dan eenvraag en laat buren en andere vrijwilligers weten waarmee ze je kunnen helpen. Het is vaak een kleine moeite om iemand op te halen als je toch naar de winkel rijdt voor de wekelijkse boodschappen!

Ook kun je zelf in het aanbod kijken van mensen die willen helpen met boodschappen doen. Misschien staat er al iemand uit de buurt bij? Je kunt hem of haar dan een berichtje sturen om uit te leggen wat voor hulp je nodig hebt.

Lukt het plaatsen van een vraag niet? Vraag dan iemand om te helpen of neem contact op met Overbetuwevoorelkaar.

Meer info over hulp vragen via Overbetuwevoorelkaar

Overbetuwevoorelkaar brengt particuliere of organisaties met een vraag en vrijwilligers bij elkaar. In heel de gemeente Overbetuwe, dus ook in Heteren, Herveld-Andelst, Zetten, Driel, Oosterhout, valburg en Elst. Bij ons ben je aan het goede adres voor het vinden van hulp zoals boodschappenhulp, iemand om mee te gaan shoppen in het dorp/centrum gecombineerd met een wandelingetje of een kopje koffie. Ook als je zelf je boodschappen nog kunt doen, maar geen vervoer hebt naar de markt of winkel, dan kun je een hulpvraag plaatsen. Wellicht woon je op de route van iemand die toch de wekelijkse boodschappen gaat doen op dezelfde tijd. Veel mensen willen graag iets voor een ander doen en dat kan gemakkelijk met een boodschapje of een ritje naar de Albert Heijn, Jumbo, Aldi of Lidl!

Er is geen resultaat gevonden dat voldoet aan de zoekopdracht

Iedere dag komen er nieuwe hulpvragen online. Meld u aan en blijf per e-mail op de hoogte van de nieuwste passende hulpvragen! Registreren