Direct naar de inhoud van deze pagina

Daarom is er Overbetuwevoorelkaar

Zoek elkaar. Vind elkaar. Overbetuwevoorelkaar.
Samen zijn we er voor elkaar. Overbetuwevoorelkaar.nl is dé verbindende schakel tussen mensen met een hulpvraag, vrijwilligers en maatschappelijke organisaties in de gemeente Overbetuwe. Kortom: voor iedereen die zijn talent wil inzetten om een ander te helpen en voor iedereen die hulp kan gebruiken.
Op Overbetuwevoorelkaar.nl vind u alle vraag naar en aanbod van vrijwilligerswerk in onze gemeente. Voor vrijwilligers (en andere inwoners) is er ook interessant cursusaanbod om u te ondersteunen bij het mooie vrijwillige werk dat u doet.

Onze gegevens
Ons logo
Stuur ons een bericht
Veel gestelde vragen


Actief in eigen dorp?
Woont u in één van de dorpen in de gemeente Overbetuwe en wilt u graag in uw eigen plaats hulp vragen of aanbieden? Dat kan! Het systeem werkt op basis van postcodes. Als u daarbij invult binnen een straal van 2 km te zoeken, dan weet u zeker dat u in uw eigen woonplaats blijft met uw oproep. Bedenk daarbij wel dat de kans op een match kleiner wordt.

Klik hier als u een vrijwilliger zoekt
Klik hier als u een hulpaanbod wilt plaatsen

Welk vrijwilligerswerk past bij mij?
Hebt u hulp nodig bij het plaatsen van uw vraag of aanbod, of zou u wel eens met iemand van gedachten willen wisselen welk vrijwilligerswerk het beste bij u past, neem dan contact op met het Vrijwilligerssteunpunt Overbetuwe.