Direct naar de inhoud van deze pagina

Werkwijze

Welkom! Overbetuwevoorelkaar is een online platform waar mensen elkaar kunnen vinden en helpen. Samen werken we aan een zorgzame gemeente. Hulp vragen of iemand hulp bieden wanneer u dat uitkomt. Eenmalig, iedere week, alles daartussen in én bij u in de buurt. Betrouwbaar, gemakkelijk, en gratis!

Wilt u iets voor een ander doen? Kijk dan eens tussen de hulpvragen voor een passende vraag binnen uw omgeving. Heeft u juist hulp nodig? Dan is het hulpaanbod de plek om te zoeken, hier staat al het aanbod van mensen bij u in de buurt die graag een ander helpen, en mogelijk ook iets voor u kunnen betekenen.

Niets gevonden? Registreer u dan, en plaats zelf een hulpvraag of hulpaanbod. Zo kunnen anderen die hulp zoeken of aanbieden u ook vinden en u een bericht sturen.

Gevonden wat bij u past? Leg dan contact door een bericht te sturen. Berichten sturen gaat via de website, zodat een ander niet meteen uw persoonlijke gegevens heeft.

Account aanmaken

Het gebruik van Overbetuwevoorelkaar is betrouwbaar en veilig en we gaan altijd zorgvuldig met uw gegevens om. Uw gegevens worden ook niet gebruikt voor commerciële doeleinden of aan andere partijen verstrekt zonder dat vooraf uw toestemming is gevraagd.

Tijdens het registreren stellen wij een aantal vragen om duidelijk te krijgen wat u precies wilt doen. Binnen een paar klikken is uw account aangemaakt en hebt u uw hulpvraag of hulpaanbod geplaatst!

Wist u dat: ruim 90% van de gebruikers een volledig profiel van anderen zéér belangrijk vindt? Met een aangevuld profiel is de kans dus groter dat u de juiste persoon vindt!

Lees meer over:

Vragen?

Als u nog vragen hebt, neem dan gerust contact op.