Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers in Overbetuwe

Sorteer op:
 • Profielfoto van Joanna

  Aanbod van Joanna

  Geplaatst door Joanna
  Graag wil ik mij minstens een keer per week beschikbaar stellen om bijvoorbeeld, binnen de gemeente Overbetuwe, iets te betekenen voor bejaarden. Gezellig gesprekje, wandelingetje, boodschappen doen o... Lees meer
 • Profielfoto van Thijs

  Aanbod van Thijs

  Geplaatst door Thijs
  Ik vind het leuk om anderen te helpen. Ik doe vrijwilligerswerk in een bejaardentehuis en krijg daar veel voldoening uit. Ik zou het daarom ook leuk vinden om meer van dit soort bezigheden te verricht... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 182 hulpaanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Jolanda

  Aanbod van Jolanda

  Geplaatst door Jolanda
  Ik ben momenteel veel thuis voor de kinderen en dit vind ik erg prettig. Echter ben ik ook gescheiden en ben zoekende naar een passie voor mijn vrije uurtjes. Daarbij denk ik vooral aan sociaal maatsc... Lees meer
 • Profielfoto van Henk

  Aanbod van Henk

  Geplaatst door Henk
  ben afgekeurd en wil graag wat kunnen doen voor de medemens die hulp kunnen gebruiken,en daardoor weer een goede structuur in mijn leven krijgen. Lees meer
 • Profielfoto van Judith

  Aan de slag met opruimen

  Geplaatst door Judith namens Hamer Organizing
  Hamer Organizing helpt en adviseert bij opruimen en ontspullen, ordenen van administratie, plannen van taken en werkzaamheden, organiseren van huishoudelijke taken. Is er een (tijdelijk) gebrek aan... Lees meer
 • Profielfoto van Delia

  Aanbod van Delia

  Geplaatst door Delia
  Ik ben met mijn twee kinderen ( 20 en 13 jaar) sinds 'n halfjaar in Elst komen wonen. Ik ben vrijwilliger bij de stadspaviljoen de Werf aan de Rijnkade. Maar dat gaat dicht dus zou graag andere activi... Lees meer
 • Profielfoto van Leny

  Wij ondersteunen voor en na overlijden en bij wilsonbekwaamheid

  Geplaatst door Leny namens Hereditas
  Hereditas ontzorgt (uw) nabestaanden, geliefden en betrokkenen door: 1. u te helpen de juiste voorbereidingen te treffen zoals een testament, levenstestament of nabestaandendossier 2. hulp na overli... Lees meer
 • Profielfoto van Kitty

  Aanbod van Kitty

  Geplaatst door Kitty
  Ik ben vrijwilligster bij de Zonnebloem en was dat ook bij Philadelphia. Door verhuizing van de client is dat gestopt. Ik vind het leuk om met iemand op stap te gaan zoals eens winkelen op Kronenburg ... Lees meer
 • Profielfoto van Peter

  Aanbod van Peter

  Geplaatst door Peter
  Hallo, Ik heb een fulltime baan maar ik vind het leuk om daarnaast anderen te helpen met het instellen en/of aansluiten van computer, TV, iPad en/of geluidsapparatuur. Ik ben daar handig en nauwkeuri... Lees meer
 • Profielfoto van Stanley

  Aanbod van Wilma en Stanley, namens VPTZ

  Geplaatst door Stanley namens VPTZ Betuwe
  Alle 18 vrijwilligers van VPTZ kunnen zonder kosten komen waken / oppassen bij een terminale patiënt, zodat de mantelzorger een aantal uren wat anders kan doen of 's nachts beter kan slapen. VPTZ kan ... Lees meer

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders u ook kunnen vinden en helpen.