Direct naar de inhoud van deze pagina

Onze gegevens

het logo uitgelegd


www.overbetuwevoorelkaar.nl wordt u aangeboden door Forte Welzijn Overbetuwe in opdracht van de Gemeente Overbetuwe

www.overbetuwevoorelkaar.nl is DE digitale ontmoetingsplaats, waar alle inwoners van Overbetuwe, die hulp willen bieden of hulp willen vragen, met elkaar in contact komen.

Het initiatief voor de website is in 2015 genomen door een groep enthousiaste burgers uit de gemeente Overbetuwe. Als Stichting Overbetuwevoorelkaar hebben zij de website beheerd. De stichting ontving subsidies van de Gemeente Overbetuwe en het Oranje Fonds en enkele donaties.

In 2018 heeft de Stichting Overbetuwevoorelkaar contact gezocht met Forte Welzijn om te onderzoeken of www.overbetuwevoorelkaar.nl kon worden ondergebracht in het opdrachtenpakket dat Forte Welzijn.

Forte Welzijn voert voor de Gemeente Overbetuwe opdrachten uit op het gebied van participatie, vrijwilligersondersteuning, jongerenwerk, opvoedingsondersteuning en opbouwwerk.
Ook neemt Forte Welzijn deel aan de gemeentelijke kernteams.

De Stichting Overbetuwevoorelkaar en Forte Welzijn hebben, in overleg met de Gemeente Overbetuwe, afgesproken dat in januari 2019 de website www.overbetuwevoorelkaar.nl wordt overgedragen aan Forte Welzijn. De initiatiefnemers blijven, als vrijwilligers bij Forte Welzijn, betrokken bij www.overbetuwevoorelkaar.nl


CONTACT

  • Spreekuur:
    iedere vrijdag van 10.30 - 11.30 Prinses Irenestraat 49, Elst
  • telefoon:
    085 040 60 66 maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur via de receptie van Forte Welzijn


088 8000 603 (informatie over deze website)_______________________________ Logo, Gemeente Overbetuwe